Novaboost aanvragen
NOVABE

Werving en selectie

Group of young modern people in smart casual wear communicating and using modern technologies while working in the office

Recruitment: werving & selectie met Novabé

Het juiste talent vinden is cruciaal. Bij Novabé snappen we dat. Het is niet alleen iemand vinden die het werk kan doen. Het gaat erom de juiste persoon te vinden die past bij wat jouw bedrijf nodig heeft en waar het voor staat. Daarom pakken we werving en selectie anders aan: slim, doelgericht en altijd met jou in gedachten.

Waarom Novabé?

Jouw resultaat = ons succes

Meer rendement

Behaal meer rendement in minder tijd

Wat betekent werving en selectie eigenlijk?

Laten we het simpel houden. Werving en selectie is als het zoeken naar een nieuwe teamlid. Eerst bespreken we wat je zoekt: welke skills moeten ze hebben, welke ervaring en hoe passen ze in jouw team? Dan gaan we aan de slag. We zoeken in onze talentpool, gebruiken slimme technieken om de juiste mensen te vinden, praten met ze en testen hun vaardigheden. Zo zorgen we ervoor dat we iemand vinden die niet alleen op papier goed is, maar ook echt bij jouw team past.

MicrosoftTeams-image-4
Innovators in de AI revolutie
Meer resultaat in minder tijd
Resultaat = ons succes
Interim recruitment specialisten van Novabé

Het verschil tussen werving en selectie en recruitment

Misschien denk je: is dit niet gewoon recruitment? Niet helemaal. Bij werving en selectie zoeken we specifiek naar de perfecte match voor jouw team, alsof we spelers uitnodigen voor een try-out. Recruitment gaat over het breder aantrekken van talent, soms zelfs voordat je weet welke rol je wilt vullen. Wij richten ons op werving en selectie omdat we geloven in het vinden van de juiste persoon, niet zomaar iemand.

Tarieven voor werving en selectie

Je vraagt je af wat dit betekent voor je budget. We werken met een no-cure, no-pay aanpak. Dit betekent dat je ons betaalt op basis van een vooraf afgesproken percentage van het salaris van de kandidaat, maar alleen als we de perfecte match vinden. Geen match, geen kosten. Wij geloven in wat we doen en investeren in het vinden van jouw ideale kandidaat.

Werving & selectie versus detachering: wat is het verschil?

Stel je voor, je zoekt een nieuwe speler voor je team. Bij werving en selectie zijn we net als een sportscout die de perfecte speler zoekt die niet alleen goed is in het spel, maar ook echt in jouw team past, voor de lange termijn. Je kiest ze uit, ze komen bij je team, en als alles goed gaat, blijven ze voor altijd.

Detachering is anders. Het is alsof je tijdelijk een speler leent. Ze spelen een seizoen met je mee, helpen je uit de brand, maar aan het eind van de periode gaan ze weer terug naar hun eigen team. Detachering is handig voor tijdelijke projecten of als je snel iemand nodig hebt, maar het is niet gericht op een langdurige samenwerking zoals werving en selectie.

Marktonderzoek uitbesteden

De voordelen van werving & selectie bij Novabé

Bij Novabé tillen we werving en selectie naar een hoger niveau. Hier zijn de voordelen van samenwerken met ons:

  1. Groot netwerk van professionals: we kennen veel mensen. Dit betekent dat we snel de juiste kandidaten voor jou kunnen vinden.
  2. Gecertificeerde recruitment consultants: ons team weet wat ze doen. Ze hebben de papieren en de ervaring om het te bewijzen.
  3. Datagedreven werkwijze: we houden van cijfers omdat ze ons helpen betere beslissingen te maken. Dit maakt ons efficiënt en zorgt ervoor dat we de beste matches vinden.
  4. Laagdrempelig kennismaken: beginnen met ons is makkelijk. We houden van een goede chat om te zien hoe we kunnen helpen.
  5. Recruitment automation: we gebruiken slimme technologie om het proces soepeler en sneller te maken. Dit bespaart iedereen tijd.

Een greep uit onze samenwerkingen

Waarom kiezen voor interim recruitment van Novabé?

Hoe we werken? Hier is een kijkje in ons proces:

  1. Kennismaking: we beginnen met een gesprek. Wat zoek je? Wat zijn je doelen? Dit helpt ons om precies te begrijpen wat je nodig hebt.
  2. Zoeken: dan gaan we aan de slag. We duiken in ons netwerk, gebruiken onze technologie en vinden de mensen die bij jou passen.
  3. Selecteren: we praten met kandidaten, testen hun vaardigheden en kijken of ze echt bij jouw team passen.
  4. Voorstellen: je krijgt van ons een shortlist van de beste kandidaten. Dan kies jij wie je wilt ontmoeten.
  5. Aannemen: zodra je je keuze hebt gemaakt, helpen we met alle details om de nieuwe medewerker aan boord te krijgen.

Vakgebieden: wij werven het volgende talent voor je

Bij Novabé snappen we dat goede mensen vinden lastig kan zijn. De arbeidsmarkt is krap, zeker voor speciale banen. Daarom pakken we het per vak slim aan. Hier is hoe we dat doen:

Interim recruitment specialist

Meer weten over werving & selectie?

Benieuwd hoe we voor jou de perfecte match vinden? Laten we praten. Wie weet wat voor geweldige mensen we voor jou kunnen vinden. Zin om samen te werken? Wij staan voor je klaar.

Veelgestelde vragen over werving & selectie

Werving & selectie gaat over het vinden van een permanente aanwinst voor je team. Detachering is tijdelijk, voor projecten of piekperiodes.

Dit varieert per vacature, maar we streven ernaar om binnen 4 tot 6 weken de perfecte kandidaat te presenteren.

We kijken niet alleen naar het CV, maar ook naar de persoon achter het CV. We matchen op vaardigheden, ervaring en bedrijfscultuur.

Ja, we adviseren graag over de functie-eisen en helpen bij het opstellen van een aantrekkelijke vacaturetekst.

Onze kosten zijn een percentage van het bruto jaarsalaris van de aangenomen kandidaat, gebaseerd op no-cure, no-pay.

Ja, we hebben een breed netwerk en kunnen ook internationaal de juiste kandidaten vinden.

We hebben toegang tot een uitgebreid netwerk van professionals en gebruiken diverse kanalen om kandidaten te bereiken.

We verdiepen ons in jouw bedrijfscultuur door gesprekken met jou en je team, en selecteren kandidaten die hier goed bij passen.

Absoluut, we houden je actief op de hoogte van de voortgang en betrekken je bij belangrijke stappen in het proces.

Our purpose is to build solutions that remove barriers preventing people from doing their best work.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)