Novaboost aanvragen
NOVABE

Marktonderzoek

Business Background screen interface

Marktonderzoek uitbesteden

Marktonderzoek is van groot belang in de ontwikkeling en groei van elk bedrijf. Het helpt bedrijven om inzichten te krijgen in hun doelgroep, de behoeften van de klant te begrijpen, de concurrentie te analyseren en effectieve strategieën te creëren om hun marktaandeel te vergroten.

Waarom Novabé?

Jouw resultaat = ons succes

Meer rendement

Behaal meer rendement in minder tijd
Depositphotos_235383400_wwL

Marktonderzoek is tijdrovend maar levert veel op

Hoewel het uitvoeren van een grondig marktonderzoek een tijdrovende taak kan zijn, biedt het enorme voordelen. Het geeft je inzicht in de behoeften en verwachtingen van je klanten, leidt tot betere bedrijfsbeslissingen en verhoogt de kans op succes bij het verkopen van je producten of diensten. Het uitbesteden van marktonderzoek aan een gespecialiseerd bureau zoals Novabé kan je helpen tijd en middelen te besparen, terwijl je toch de waardevolle inzichten krijgt die je nodig hebt.

Innovators in de AI revolutie
Meer resultaat in minder tijd
Resultaat = ons succes

Ons marktonderzoek stappenplan

Bij Novabé volgen we een gestructureerd stappenplan om grondig en effectief marktonderzoek uit te voeren:

1. Offerte opstellen
We beginnen met een uitgebreide offerte waarin we de reikwijdte en doelen van het onderzoek vastleggen.

2.Start Marktonderzoek
Na goedkeuring van de offerte starten we met het daadwerkelijke onderzoek, waarbij we gebruik maken van diverse marktonderzoekstechnieken. 

3.Data verzameling
We verzamelen en analyseren gegevens uit verschillende bronnen om een compleet beeld te krijgen van de markt.

4. Onderzoeksresultaten
Na het verzamelen en analyseren van de data, stellen we een gedetailleerd onderzoeksrapport op met onze bevindingen. Dit rapport bevat inzichten over de doelgroep, markttrends, concurrentieanalyse en meer.

5. Adviesplan
Op basis van onze resultaten en analyses, ontwikkelen we een strategisch adviesplan om je bedrijf te helpen de gestelde doelen te bereiken. Dit plan kan marketingstrategieën, productverbeteringen, klantenservice-upgrades en andere aanbevelingen omvatten die specifiek zijn afgestemd op je bedrijf en industrie.

6. Implementatie en Follow-up
Na de presentatie van het adviesplan, ondersteunen we bij de implementatie van de voorgestelde strategieën en plannen. We bieden ook follow-up diensten om de effectiviteit van de geïmplementeerde acties te meten en te evalueren.

Marktonderzoek uitbesteden

Trek de beste klant aan

Een goed uitgevoerd marktonderzoek kan je helpen de beste klant voor je bedrijf te vinden. Door inzicht te krijgen in wie je deale klant is, kan je je producten, diensten en marketinginspanningen beter afstemmen op hun behoeften en verwachtingen. Dit leidt tot meer tevreden klanten, hogere verkoopcijfers en een sterkere marktpositie.

Alle soorten marktonderzoek

Er zijn verschillende typen marktonderzoek die bedrijven kunnen helpen om waardevolle inzichten te verkrijgen. 

Behoefteonderzoek
Dit type onderzoek helpt bedrijven te begrijpen wat hun klanten echt willen en nodig hebben. Het stelt je in staat om je producten of diensten af te stemmen op de verwachtingen van je klant.

Functioneren accountmanager
Hierbij beoordelen we de prestaties van je accountmanagers en identificeren we gebieden voor verbetering. Dit kan leiden tot hogere klanttevredenheid en betere verkoopresultaten.

Customer journey
We analyseren de reis die je klanten doormaken van het eerste contactpunt tot aankoop. Dit helpt je te begrijpen hoe je de ervaring voor je klanten kunt verbeteren.

Doelgroep onderzoek
We helpen bedrijven hun doelgroep beter te begrijpen door te onderzoeken wie ze zijn, wat ze willen en hoe ze beslissingen nemen.

Elk type onderzoek dat we uitvoeren, wordt op maat gemaakt om aan de unieke behoeften van je bedrijf te voldoen.

Doelgroep onderzoek

We helpen bedrijven hun doelgroep beter te begrijpen door te onderzoeken wie ze zijn, wat ze willen en hoe ze beslissingen nemen.

Elk type onderzoek dat we uitvoeren, wordt op maat gemaakt om aan de unieke behoeften van je bedrijf te voldoen.

Plan een adviesgesprek in

Het kiezen van het juiste type marktonderzoek kan een uitdaging zijn. Daarom bieden we adviesgesprekken aan waarin we je behoeften bespreken en je helpen de beste aanpak te kiezen.

depositphotos_193375752-stock-photo-business-people-brainstorming-start-plan

FAQ:

De kosten van een marktonderzoek zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de werkzaamheden en de ervaring van de marktonderzoeker. De prijzen voor marktonderzoek doen kun je opvragen via een offerte.

Marktonderzoek is een belangrijk onderdeel voor elk bedrijf dat succesvol wil zijn op de markt. Door middel van marktonderzoek kun je informatie verzamelen en analyseren over de markt, klanten en concurrenten om betere zakelijke beslissingen te nemen. Het helpt bij het begrijpen van de behoeften en wensen van de klanten, het ontwikkelen van producten en diensten die hierop aansluiten, het identificeren van nieuwe marktkansen en het verbeteren van marketingstrategieën.

In een marktonderzoek wordt informatie verzameld en geanalyseerd over de markt, klanten en concurrenten om betere zakelijke beslissingen te nemen. Dit omvat onder andere het begrijpen van de behoeften en wensen van de klanten, het identificeren van nieuwe marktkansen, het ontwikkelen van producten en diensten die hierop aansluiten, het verbeteren van marketingstrategieën en het evalueren van de concurrentiepositie.

Our purpose is to build solutions that remove barriers preventing people from doing their best work.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)