Novaboost aanvragen
NOVABE

Freelancer worden

AANMELDEN

Freelancer worden? Het kan bij Novabé, meld je nu aan!

Als freelancer heb je de vrijheid om je eigen koers te bepalen en je eigen tijd in te delen. Bij Novabé helpen we je graag om deze stap te zetten. Klaar met je 9-5 baan? Kies voor jezelf en wordt freelancer. Het ondernemerschap is een uitdagende stap, maar ook een stap naar meer vrijheid en variatie in je werk.

Vrijheid

Meer vrijheid als freelancer

Als freelancer ga je tegen de traditionele 9-5 wereld in. Je bent niet meer gebonden aan vaste werktijden en hebt alle vrijheid om je werk en privéleven op een flexibele manier in te delen. Als ondernemer heb je de mogelijkheid om te doen waar je echt goed in bent en wat je leuk vindt. Het is een manier om jezelf te ontwikkelen, te groeien en om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Eigen tijd indelen als freelancer geeft je de kans om te genieten van het leven en om te doen waar je écht blij van wordt.

Flexibiliteit
Als freelancer heb je alle vrijheid om je eigen tijd in te delen en te werken waar en wanneer je wilt.

Veel variatie
Als freelancer heb je de mogelijkheid om te werken voor verschillende opdrachtgevers in verschillende sectoren, waardoor je werk altijd uitdagend blijft.

Zelfstandigheid
Als freelancer ben je eigen baas en bepaal je zelf welke opdrachten je aanneemt en welke niet.

Financiële vrijheid
Als freelancer kun je zelf je tarieven bepalen en heb je de mogelijkheid om meer te verdienen dan in een reguliere baan.

Persoonlijke ontwikkeling
Als freelancer heb je de mogelijkheid om te groeien en jezelf te ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

OVER ONS

Wij verbinden je met de mooiste opdrachtgevers

Bij Novabé vinden we het belangrijk dat je als freelancer in contact komt met de mooiste opdrachtgevers. Daarom bouwen we graag een persoonlijke band met je op, zodat we je goed kunnen begeleiden bij het vinden van opdrachten die bij jou passen. We zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en ondersteuning.

Vrijheid

Meld je vandaag nog aan en bepaal je eigen koers

Wil jij ook freelancer worden en genieten van meer vrijheid en variatie in je werk? Meld je dan vandaag nog aan bij Novabé en bepaal je eigen koers. Via ons aanmeldformulier kun je je gegevens achterlaten, waarna wij contact met je opnemen om te kijken hoe we jou het beste kunnen helpen bij het vinden van opdrachten die bij jou passen. Samen zorgen we ervoor dat jij als freelancer kunt groeien en je eigen succes kunt behalen.

Neem contact op als je freelancer wilt worden*

  MEESTGESTELDE VRAGEN

  FAQ

  Als je wilt beginnen als freelancer, is het belangrijk om eerst te bepalen welke diensten je gaat aanbieden en hoe je jezelf gaat profileren. Maak een plan van aanpak en bepaal je tarieven. Zorg ervoor dat je ook de administratieve zaken goed regelt, zoals het inschrijven bij de Kamer van Koophandel, het aanvragen van een btw-nummer en het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering.
  Als freelancer betaal je inkomstenbelasting over de winst die je maakt. De hoogte van de belasting die je betaalt, is afhankelijk van je inkomen. Daarnaast betaal je als freelancer ook BTW over je geleverde diensten. Het tarief voor de BTW is momenteel 21%. Als je verwacht dat je per jaar meer dan € 20.000,- omzet, dan ben je verplicht om BTW-aangifte te doen. Het is verstandig om hierbij de hulp van een boekhouder of accountant in te schakelen.
  Als freelancer mag je zelf bepalen hoeveel uur je werkt. Er is geen wettelijk vastgesteld maximum aantal uren dat je mag werken als freelancer. Wel is het belangrijk om goed op je gezondheid te letten en voldoende rust te nemen.

   

  Our purpose is to build solutions that remove barriers preventing people from doing their best work.

  Melbourne, Australia
  (Sat - Thursday)
  (10am - 05 pm)