Novaboost aanvragen
NOVABE

Interim recruitment

Group of young modern people in smart casual wear communicating and using modern technologies while working in the office

Interim recruitment

In de hedendaagse dynamische arbeidsmarkt is de rol van een interim recruiter onmiskenbaar belangrijk geworden. Bedrijven in diverse sectoren kampen met personeelstekorten, een probleem dat verergerd wordt door de snelle veranderingen in de markt en de voortdurende behoefte aan gespecialiseerd talent. Hier komt Novabe in beeld, een vooruitstrevend recruitmentbureau dat zich specialiseert in het bieden van interim recruitment oplossingen.

Waarom Novabé?

Jouw resultaat = ons succes

Meer rendement

Behaal meer rendement in minder tijd
MicrosoftTeams-image-4

Wat is een Interim Recruiter?

Een interim recruiter is een ervaren HR-professional die tijdelijk wordt ingezet om recruitment vraagstukken op te lossen. Deze recruiters zijn niet alleen experts in het vinden van de juiste kandidaten voor openstaande functies, maar zijn ook strategisch inzetbaar om recruitment processen te optimaliseren en te adviseren over HR-beleid.

Innovators in de AI revolutie
Meer resultaat in minder tijd
Resultaat = ons succes

Personeelsproblemen worden verleden tijd

De huidige personeelstekorten in veel branches kunnen een organisatie flink onder druk zetten. Novabe begrijpt dit pijnpunt en biedt een oplossing door het inzetten van interim recruiters. Deze professionals zijn snel inzetbaar en brengen een schat aan ervaring en netwerk mee, waardoor ze direct impact kunnen maken.

Interim recruitment specialisten van Novabé

Succesvolle recruiters

Onze interim recruiters werken volgens een gestructureerd stappenplan. Dit begint bij een grondige analyse van de organisatie en de specifieke behoeften. Vervolgens wordt er een recruitmentstrategie opgesteld die zich richt op het aantrekken van topkandidaten. Wij garanderen succes door een aanpak die zich richt op kwaliteit en snelheid.

Ons stappenplan

Stap 1: Analyse van de vacature
We beginnen met het analyseren van de vacature en maken een profielschets van de ideale kandidaat. Hierbij houden we rekening met de eisen en wensen van jou als opdrachtgever.

Stap 2: Zoeken en benaderen van kandidaten
We gaan actief op zoek naar geschikte kandidaten via verschillende kanalen zoals LinkedIn, job boards en ons eigen netwerk. De kandidaten worden gescreend op basis van hun ervaring, vaardigheden en motivatie.

Stap 3: Selectieproces en presentatie
We nodigen de geschikte kandidaten uit voor een gesprek en doorlopen een selectieproces. De beste kandidaten worden gepresenteerd aan de opdrachtgever.

Stap 4: Begeleiding en evaluatie
We begeleiden het proces verder, inclusief het opstellen van het arbeidsvoorwaardenpakket en het inwerken van de nieuwe medewerker. Na afloop evalueren we het proces en identificeren we verbeterpunten voor de toekomst.

 

Interim recruitment specialist

Optimaal resultaat: wij zitten er bovenop

Goed personeel is schaars. Daarom is het extra belangrijk om kort op het proces te zitten. Verlies je een kandidaat even uit het oog, kan je toekomstige medewerker zomaar ergens anders tekenen. Om dat te voorkomen zitten wij er bovenop. Zo ben jij snel voorzien van goed personeel en hebben wij weer een tevreden klant. Een win-win situatie. Dat is waar wij het voor doen. 

Een greep uit onze samenwerkingen

Waarom kiezen voor interim recruitment van Novabé?

Ervaring en expertise
Novabé heeft jarenlange ervaring en uitgebreide expertise op het gebied van interim recruitment.

Snelheid en efficiëntie
We begrijpen hoe belangrijk het is om snel te kunnen handelen bij het vinden van geschikte kandidaten. Novabé is 24/7 bereikbaar en streven ernaar om snel en efficiënt te werken.

Persoonlijke aanpak
Bij Novabé geloven we in een persoonlijke aanpak. We creëren een goede band met onze klanten en luisteren naar hun wensen en behoeften.

Flexibiliteit
We zijn ons bewust dat de behoeften van onze klanten kunnen veranderen. Daarom zijn we flexibel en passen we ons aan, aan de veranderende behoeften van onze klanten.

Resultaatgericht
Novabé is resultaatgericht en streeft ernaar om het beste resultaat te behalen voor onze klanten. We doen er alles aan om topmensen binnen te halen en helpen onze klanten bij het oplossen van hun personeelstekorten.

Kostenbesparing
Het inhuren van een interim recruiter kan leiden tot kostenbesparingen voor bedrijven. Doordat we snel en effectief geschikte kandidaten vinden, kan er sneller worden overgegaan tot het invullen van openstaande functies.

 

Interim recruiter gezocht? Novabé staat voor je klaar

Klaar om te ontdekken hoe Novabé jouw organisatie kan helpen met het vinden van de juiste kandidaten en het optimaliseren van jouw recruitmentproces? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

FAQ:

Een interim recruiter is verantwoordelijk voor het vinden van geschikte kandidaten voor openstaande vacatures binnen een organisatie. Dit omvat het beheren van het gehele recruitmentproces, van het plaatsen van vacatures en het screenen van kandidaten tot het selecteren en aannemen van geschikte kandidaten.

De kosten van een interim recruiter verschillen sterk en zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de werkzaamheden en de ervaring van de recruiter. De prijzen voor het inhuren van een interim recruiter  kun je opvragen via een offerte.

Het inhuren van een interim recruiter kan vele voordelen bieden voor bedrijven, zoals het snel invullen van openstaande vacatures, het verminderen van de werkdruk op bestaande medewerkers en het verhogen van de kwaliteit van nieuwe aanwervingen. Interim recruiters hebben uitgebreide ervaring en expertise en zijn daarom goed uitgerust om snel en effectief kandidaten te vinden die passen bij de behoeften en doelstellingen van een organisatie.

Bij Novabé hebben we interim recruiters en interim recruitment managers met ervaring en expertise in vrijwel elke branche. We hebben een team van experts die gespecialiseerd zijn in het vinden van geschikte kandidaten voor elk type organisatie en branche.

Our purpose is to build solutions that remove barriers preventing people from doing their best work.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)