Novaboost aanvragen
NOVABE

Recruitment automation

Recruitment automation agency

Recruitment automation

Recruitment is een cruciaal proces voor elk bedrijf, maar het kan ook tijdrovend en arbeidsintensief zijn. Bij Novabé begrijpen we hoe waardevol jouw tijd is en daarom bieden we een oplossing die jouw wervingsproces optimaliseert en automatiseert: Recruitment Automation. Als je op zoek bent naar manieren om jouw recruitmentproces te stroomlijnen en te verbeteren, dan is het uitbesteden van koude acquisitie aan Novabé de juiste keuze voor jouw bedrijf.

Waarom Novabé?

Jouw resultaat = ons succes

Meer rendement

Behaal meer rendement in minder tijd

Wat is recruitment automation?

Recruitment automation is een innovatieve benadering van het werven van kandidaten, waarbij geavanceerde technologieën en HR automation tools worden gebruikt om het proces te stroomlijnen. Het stelt bedrijven in staat om herhalende taken, zoals het versturen van berichten, connectieverzoeken en het volgen van potentiële kandidaten, volledig te automatiseren. Hierdoor bespaar je niet alleen waardevolle tijd, maar kun je je ook concentreren op het creëren van waardevolle banden met de juiste mensen.

Innovators in de AI revolutie
Meer resultaat in minder tijd
Resultaat = ons succes

Recruitment automation bij Novabé: van A tot Z ontzorgd

Bij Novabé geloven we in een totaaloplossing voor jouw recruitmentproces. Ons programma doet alles automatisch: van het versturen van berichten en connectieverzoeken tot het volgen van potentiële kandidaten. Wat ons onderscheidt, is de mogelijkheid om zeer specifieke profielen te bereiken, afgestemd op vaardigheden, werkervaring en andere relevante criteria.

Je heeft volledige controle over het aantal connectieverzoeken en berichten dat wordt verstuurd, aangepast aan jouw behoeften en doelstellingen. Onze recruitment automation stelt je in staat om jouw doelgroep op een gerichte en efficiënte manier te bereiken, wat resulteert in een hogere respons en succesvolle plaatsingen.

brooke-cagle-JBwcenOuRCg-unsplash-scaled

Kiezen voor Recruitment Automation: de voordelen in één oogopslag

Het uitbesteden van jouw recruitment aan Novabé biedt talloze voordelen voor jouw organisatie. Enkele van de belangrijkste voordelen van recruitment automation zijn:

  1. Tijd en moeite besparen: met recruitment automation worden repetitieve taken geautomatiseerd, waardoor jouw team zich kan richten op strategische en mensgerichte taken.
  2. Verbeterde kandidaat ervaring: door geautomatiseerde, maar persoonlijke interacties met kandidaten te hebben, wordt hun ervaring positief beïnvloed en vergroot je de kans op succesvolle plaatsingen.
  3. Hogere kwaliteit kandidaten: dankzij gerichte targeting en geavanceerde filters kun je je richten op kandidaten met de juiste vaardigheden en ervaring.
  4. Kostenbesparing: recruitment automation bespaart niet alleen tijd, maar verlaagt ook de kosten die gepaard gaan met handmatig werven en selecteren.
  5. Schaalbaarheid: ons geautomatiseerde systeem kan eenvoudig worden aangepast aan jouw behoeften en groeit moeiteloos met jouw bedrijf mee.
Personeel recruiten op een geautomatiseerde manier

Zo zorgen we voor blije kandidaten

Bij Novabé begrijpen we dat recruitment automation niet alleen voordelen biedt voor jouw bedrijf, maar ook voor jouw kandidaten. Onze professionals zijn bedreven in het gebruik van geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat geautomatiseerde berichten authentiek en persoonlijk aanvoelen. Als een kandidaat reageert, nemen we de communicatie direct over en behandelen we elke interactie met een persoonlijke benadering. Dit zorgt voor tevredenheid en vertrouwen bij kandidaten, wat de kans op succesvolle plaatsingen vergroot.

Succesverhalen: zo zorgen wij voor de juiste kandidaten

Bij Novabé hebben we een bewezen staat van dienst als het gaat om het vinden van de juiste kandidaten voor onze klanten. Onze recruitment automation en jarenlange ervaring met recruitment stellen ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke behoeften van jouw bedrijf.

Eén van onze trotse succesverhalen komt van een elektrotechniek bedrijf dat worstelde met het invullen van specialistische functies. Nadat ze ons hadden ingeschakeld en gebruikmaakten van onze recruitment automation, was hun zoektocht naar de ideale kandidaten eindelijk voorbij. Binnen korte tijd ontvingen ze talloze relevante sollicitaties, waardoor ze hun openstaande posities konden vervullen met de juiste mensen. Dit leidde niet alleen tot directe groei, maar ook tot langdurige relaties tussen het bedrijf en hun nieuwe talent.

Sales automation: duurzaam, transparatn én effectief

Naast recruitment automation biedt Novabé ook krachtige sales automation-oplossingen. Wij begrijpen dat het vinden van de juiste B2B sales specialisten een uitdaging kan zijn. Ons sales automation systeem stelt je in staat om potentiële klanten te benaderen op een duurzame en effectieve manier. Met geautomatiseerde salesprocessen kun je meer leads genereren, relaties opbouwen en jouw verkoopprestaties naar nieuwe hoogten brengen.

Dringend personeel nodig? Wij staan voor je klaar

Als jouw bedrijf dringend personeel nodig heeft en je wilt profiteren van de vele voordelen van recruitment automation, dan staat Novabé voor je klaar. Ons team van ervaren recruitment professionals heeft jarenlange ervaring en we zijn 24/7 bereikbaar om je te ondersteunen bij al jouw recruitment behoeften. Wacht niet langer en neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw recruitmentproces kunnen optimaliseren met recruitment automation en jouw organisatie naar succes kunnen leiden.

Dringend personeel nodig

FAQ:

Recruitment automation is het proces van het gebruik van software om repetitieve, tijdrovende recruitment taken te automatiseren, waardoor het wervingsproces sneller, efficiënter en effectiever wordt.

Recruitment automation kan je helpen om je recruitment processen te stroomlijnen, je teamproductiviteit te verhogen, de kwaliteit van je aanwervingen te verbeteren, de kandidaat ervaring te verbeteren en kostbare tijd en middelen te besparen.

Ja, bedrijven van elke grootte en uit elke sector kunnen baat hebben bij recruitment automation. Of je nu een klein bedrijf bent dat de efficiëntie wil verhogen of een groot bedrijf dat het wervingsproces wil stroomlijnen, recruitment automation kan je helpen je doelen te bereiken.

Nee, recruitment automation is bedoeld om je recruitment team te ondersteunen, niet om ze te vervangen. Het kan repetitieve taken automatiseren zodat je team meer tijd kan besteden aan strategische taken zoals kandidaat-relatiebeheer en -interviews.

Dat hangt af van de complexiteit van je recruitment processen en de software die je kiest. Sommige recruitment automation oplossingen kunnen eenvoudig worden geïntegreerd met je bestaande systemen, terwijl andere mogelijk meer maatwerk vereisen.

De kosten van recruitment automation kunnen variëren afhankelijk van de functionaliteiten die je nodig hebt, het aantal gebruikers en de leverancier die je kiest. Veel leveranciers bieden verschillende prijsniveaus om aan verschillende behoeften te voldoen.

Begin met het definiëren van je behoeften en doelen. Overweeg dan welke functionaliteiten je nodig hebt om die te bereiken en onderzoek verschillende oplossingen. Kies een leverancier die goed aansluit bij jouw bedrijfscultuur en -waarden.

Ja, door het recruitment proces te stroomlijnen en snellere reactietijden te bieden, kan recruitment automation de kandidaat ervaring verbeteren.

Je kunt de ROI van recruitment automation meten aan de hand van verschillende factoren, zoals de verhoogde teamproductiviteit, het aantal succesvolle plaatsingen, de verbeterde kandidaat ervaring en de verlaagde wervingskosten.

Our purpose is to build solutions that remove barriers preventing people from doing their best work.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)