Novaboost aanvragen
NOVABE

Sales Automation

close-up-businessman-with-digital-tablet-scaled

Sales automation

Als het gaat om het succes van je bedrijf, is efficiëntie in het genereren van leads en het sluiten van deals van cruciaal belang. Koude acquisitie kan echter veel tijd en middelen in beslag nemen, en als bedrijf wil je die tijd misschien liever aan andere belangrijke aspecten van je bedrijfsvoering besteden. Dat is waar Sales Automation van Novabé een uitkomst biedt. Door je salesproces te laten automatiseren, kun je niet alleen tijd en geld besparen, maar ook duurzame resultaten behalen.

Waarom Novabé?

Jouw resultaat = ons succes

Meer rendement

Behaal meer rendement in minder tijd

Lead generatie op de automatische piloot

Bij Novabé begrijpen we dat het optimaliseren van leadgeneratie een essentiële factor is voor het succes van elk bedrijf in het digitale tijdperk. Onze multifunctionele LinkedIn-automatiseringstool is speciaal ontworpen om je verkoopteam te ondersteunen bij het verbeteren van prospectie op LinkedIn en het sluiten van meer deals, en dat allemaal op de automatische piloot. Door tijdrovende processen te automatiseren die anders handmatig uitgevoerd moeten worden, kan je team zich concentreren op wat echt belangrijk is: het opbouwen van waardevolle relaties met potentiële klanten en het effectief afsluiten van deals.

Bij het uitbesteden van je sales aan Novabé, kun je erop vertrouwen dat onze ervaren sales professionals voor duurzame resultaten zullen zorgen. Onze Sales Automation Managers zijn experts in hun vakgebied en hebben bewezen succesvolle strategieën te implementeren die de groei van je bedrijf stimuleren.

Innovators in de AI revolutie
Meer resultaat in minder tijd
Resultaat = ons succes

Zorgeloze integraties met je favoriete tools

Bij Novabé begrijpen we dat je waarschijnlijk al gebruik maakt van verschillende tools en software om je bedrijf te beheren. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze LinkedIn-automatiseringstool naadloos kan integreren met meer dan 1000 softwareoplossingen, waaronder Google Sheets, Hubspot CRM, Zoho, SalesForce en Asana. Met slechts een paar klikken kunnen we verbinding maken met je favoriete tools, waardoor je workflow efficiënter wordt en gegevensverwerking eenvoudiger wordt. Alles wordt georganiseerd vanuit één gecentraliseerd systeem, zodat je team zich kan concentreren op wat echt belangrijk is: het opbouwen van waardevolle relaties met klanten en het laten groeien van je bedrijf.

business-concept-with-copy-space-office-desk-table-with-pen-focus-analysis-chart-computer-notebook-cup-coffee-desk-vintage-tone-retro-filter-selective-focus-scaled

Sales automation bij Novabé: wat kan ik verwachten?

Wanneer je kiest voor Sales Automation bij Novabé, kun je verwachten dat je salesproces aanzienlijk wordt verbeterd op verschillende gebieden:

Efficiëntie: onze geavanceerde automatiseringstool stroomlijnt je salesproces, waardoor je team efficiënter kan werken en zich kan richten op taken die echt waarde toevoegen aan je bedrijf.

Schaalbaarheid: of je nu een klein bedrijf hebt dat snel groeit of een gevestigde onderneming met een omvangrijk klantenbestand, onze Sales Automation Managers kunnen het systeem naadloos aanpassen aan de behoeften van je bedrijf.

Nauwkeurigheid: onze geautomatiseerde processen zorgen voor consistente en nauwkeurige resultaten, waardoor je salesproces betrouwbaarder wordt en je klanten een professionele ervaring krijgen.

CRM: onze Sales Automation Managers kunnen je CRM integreren in het automatiseringssysteem, waardoor je eenvoudig leads kunt volgen, gegevens kunt bijwerken en waardevolle inzichten kunt verkrijgen voor beter klantenbeheer.

Hogere omzet: met een efficiënter en effectiever salesproces zal je bedrijf meer deals kunnen sluiten en de omzet verhogen.

Rapportages: ons automatiseringssysteem biedt gedetailleerde rapportages en analyses, waardoor je inzicht krijgt in de prestaties van je salesstrategie en waar nodig kunt bijsturen.

linkedin-sales-solutions-i1MXZuHqD2k-unsplash-scaled

Onze succesverhalen

We hebben talloze succesverhalen van klanten die hebben geprofiteerd van onze Sales Automation diensten. Neem bijvoorbeeld het verhaal van een start-up in de software-industrie. Zij hadden moeite om hun doelgroep te bereiken en deals te sluiten. Na het uitbesteden van hun sales aan Novabé en het implementeren van onze Sales Automation strategieën, zagen ze een aanzienlijke stijging in het aantal gekwalificeerde leads en het aantal afgesloten deals. Hierdoor konden ze hun omzet verhogen en hun bedrijf laten groeien.

Sales Automation: duurzaam, transparant én effectief

Bij Novabé begrijpen we dat veiligheid en privacy van groot belang zijn. Ons toegewijde team van experts monitort voortdurend alle accounts en campagnes om ervoor te zorgen dat alles in overeenstemming is met de geldende wet- en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming. We zorgen ervoor dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot de gegevens en dat alle communicatie via ons platform versleuteld is.

Bovendien houden we ons aan strikte interne richtlijnen om ervoor te zorgen dat de gegevens van onze klanten vertrouwelijk blijven en niet worden gedeeld met derden zonder uitdrukkelijke toestemming. We geloven dat het waarborgen van de privacy van onze klanten een essentieel onderdeel is van het opbouwen van vertrouwen en langdurige relaties.

Klaar voor meer sales?

Ben je klaar om je bedrijfsprestaties te optimaliseren en je verkoopinspanningen te versnellen? Schakel vandaag nog Novabé in voor je Sales Automation behoeften. Profiteer van onze geavanceerde technologie, diepgaande expertise en persoonlijke aanpak. Neem het besluit dat jouw bedrijf zal transformeren – plan een adviesgesprek in met ons team en ontdek hoe we samen jouw verkoopproces kunnen stroomlijnen. Jouw succes is onze prioriteit.

scott-graham-5fNmWej4tAA-unsplash-2048x1367 (1)

Veelgestelde vragen over Sales Automation

Sales Automation betekent dat we slimme technologie gebruiken om het verkoopproces van je bedrijf te verbeteren. Het omvat automatisering van taken zoals het vinden van nieuwe klanten en het opvolgen van geïnteresseerde mensen. Novabé biedt een speciale tool die je verkoopteam helpt om meer deals te sluiten en tijd te besparen.

Sales Automation kan je bedrijf helpen op verschillende manieren. Het maakt het makkelijker om nieuwe klanten te vinden, maakt je team efficiënter en verhoogt je omzet. Het helpt je ook om betere relaties met klanten op te bouwen en je verkoopmedewerkers kunnen zich richten op belangrijke taken.

Ja, Sales Automation is geschikt voor elk soort bedrijf, ongeacht hoe groot het is of in welke sector het opereert. Het kan aangepast worden aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

Bij Novabé maken we het implementatieproces zo eenvoudig mogelijk voor jou. Ons team helpt je bij elke stap om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Our purpose is to build solutions that remove barriers preventing people from doing their best work.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)