Novaboost aanvragen
NOVABE

Sales uitbesteden

Man on smart phone - young business man in airport. Casual urban professional businessman using smartphone smiling happy inside office building or airport. Handsome man wearing suit jacket indoors.

Sales uitbesteden

In de dynamische wereld van sales is het onze missie om bedrijven te helpen hun omzet te verhogen zonder dat ze zelf de complexiteit van het verkoopproces hoeven te doorgronden. Sales is niet zomaar een vakgebied; het is de motor die bedrijven in staat stelt te groeien en te bloeien.

Waarom Novabé?

Jouw resultaat = ons succes

Meer rendement

Behaal meer rendement in minder tijd
Long distance shot of business people of different nationalities collaborating in airy, spacious conference room of modern residence or hotel

Méér omzet, minder moeite

Sales is de levensader van elk bedrijf. Het draait allemaal om het genereren van omzet door nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te behouden. Maar niet elk bedrijf heeft de middelen of de expertise om een effectief verkoopproces te implementeren. Dat is waar het uitbesteden van sales aan een gespecialiseerd sales outsourcing agency zoals Novabé het verschil kan maken. Door ons in te schakelen, kun jij je concentreren op de kernactiviteiten van je bedrijf, terwijl wij de omzet verhogen.

Innovators in de AI revolutie
Meer resultaat in minder tijd
Resultaat = ons succes

Zelf niet weggelegd voor Sales?

Voor velen is sales een noodzakelijk kwaad. Het vereist een specifieke set van vaardigheden en een bepaalde persoonlijkheid om succesvol te zijn. Als de gedachte aan koude acquisitie, follow-ups en het sluiten van deals je nachtmerries bezorgen, dan is sales uitbesteden de oplossing. Novabé neemt deze zorgen uit handen en zorgt voor een gestroomlijnde verkoopervaring die resultaten oplevert.

Group of happy progressive business people working on startup together at creative office.

Kies één van de de freelance sales professionals van Novabé

Onze pool van ervaren sales experts staat klaar om op interim-basis bij jouw team te komen. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke kracht om een piek op te vangen, een specialist voor een specifiek project, of een ervaren kracht om je team te versterken tijdens een transitieperiode; wij hebben de juiste professional voor jou. Met onze verscheidenheid aan talenten vinden we altijd een oplossing die naadloos aansluit bij de behoeften en cultuur van jouw bedrijf.

Bedrijven die hun sales toevertrouwen aan Novabé

MicrosoftTeams-image-44-1536x1070

Sales is Onze Passie

Bij Novabé is sales niet gewoon werk, het is onze passie. We zijn gedreven door de uitdagingen en de voldoening die komen kijken bij het sluiten van een deal. Onze toewijding aan sales betekent dat we altijd op zoek zijn naar innovatieve manieren om de verkoopprestaties te verbeteren en de beste resultaten voor onze klanten te behalen.

LinkedIn Sales Navigator Expert

In de B2B-markt is LinkedIn Sales Navigator een krachtig hulpmiddel om verkoopkansen te identificeren en te benutten. Als experts in deze tool, kunnen we jouw salesproces automatiseren en optimaliseren, waardoor je team zich kan richten op het sluiten van deals in plaats van het zoeken naar leads.

Onze succesformule voor meer Sales

Analyse: We beginnen met een grondige analyse van uw producten, markt en concurrentie.

Strategie: Vervolgens ontwikkelen we een op maat gemaakte verkoopstrategie die past bij je unieke bedrijfsbehoeften.

Implementatie: We zetten onze ervaren verkopers in om de strategie uit te voeren met behulp van de nieuwste tools en technieken.

Optimalisatie: Doorlopend analyseren we de resultaten en finetunen we de aanpak voor een maximaal effect.

Group of young business people in smart casual wear working together in office. Team at work

Plan een gesprek in met onze topverkoper

Ben je  klaar om je sales naar een hoger niveau te tillen? Plan dan een gesprek in met een van onze topverkopers. We bespreken graag de volgende stappen om uw bedrijf te helpen groeien.

FAQ:

Bedrijven kiezen ervoor om sales uit te besteden omdat het hen in staat stelt om zich te concentreren op andere belangrijke aspecten van het bedrijf, terwijl ze tegelijkertijd kunnen profiteren van de expertise van ervaren sales professionals om de omzet te verhogen en nieuwe klanten aan te trekken.

De kosten voor sales uitbesteding variëren afhankelijk van de grootte van het bedrijf, de omvang van de gewenste diensten en andere factoren. Novabé biedt op maat gemaakte prijzen en offertes aan die aansluiten bij de specifieke behoeften van elke klant.

Een sales specialist is een ervaren professional op het gebied van sales, die in staat is om effectieve sales strategieën te ontwikkelen, potentiële klanten te identificeren en te benaderen en leads om te zetten in klanten. Bij Novabé hebben onze sales specialisten diepgaande kennis van tools en technologieën zoals LinkedIn Sales Navigator om gerichte leads te vinden en effectieve sales campagnes te ontwikkelen.

Our purpose is to build solutions that remove barriers preventing people from doing their best work.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)