Novaboost aanvragen
NOVABE

Recruitment Den Bosch

recruitment specialist

Recruitment bureau Den Bosch: jouw betrouwbare partner

Bij Novabé weten we hoe belangrijk het is om de juiste mensen aan boord te hebben. Als jouw recruitment bureau in Den Bosch helpen we jou bij het vinden van de perfecte kandidaten die bijdragen aan het succes van jouw organisatie. Met jarenlange ervaring en kennis van de lokale arbeidsmarkt zijn wij de ideale partner op het gebied van recruitment.

Onze recruitment diensten

  • Werving en selectie: Wij nemen het volledige wervingsproces voor onze rekening, van het opstellen van functieprofielen tot en met het voeren van sollicitatiegesprekken en het selecteren van de beste kandidaten.
  • Interim recruitment: Heb je tijdelijk extra ondersteuning nodig? Wij zorgen voor interim recruiters die direct inzetbaar zijn en naadloos aansluiten bij jouw organisatie.
  • Recruitment consultancy: Onze experts adviseren je over het optimaliseren van jouw wervingsprocessen en strategieën, zodat jij altijd de beste talenten aantrekt.

Waarom Novabé?

Jouw resultaat = ons succes

Meer rendement

Behaal meer rendement in minder tijd

Onze werkwijze: succesvol recruiten met Novabé

Bij Novabé hanteren we een gestructureerde en efficiënte werkwijze om ervoor te zorgen dat jouw wervingsproces succesvol verloopt. Onze aanpak bestaat uit de volgende stappen:

  1. Analyse van de behoeften: We beginnen met een grondige analyse van jouw bedrijf en de specifieke vacature om een duidelijk beeld te krijgen van wat je nodig hebt.
  2. Opstellen van het functieprofiel: Samen met jou stellen we een gedetailleerd functieprofiel op dat precies aangeeft welke kwalificaties en eigenschappen de ideale kandidaat moet hebben.
  3. Actieve werving: We zetten diverse kanalen in om de beste kandidaten te bereiken, waaronder onze uitgebreide database, online vacaturebanken en social media.
  4. Selectieprocedure: Wij voeren grondige sollicitatiegesprekken en assessments om de meest geschikte kandidaten te selecteren.
  5. Presentatie van kandidaten: Je ontvangt een shortlist van de beste kandidaten, compleet met uitgebreide profielen en onze aanbevelingen.
  6. Ondersteuning bij het aannameproces: We begeleiden je tijdens het gehele aannameproces, inclusief contractonderhandelingen en onboarding.

Profiteer van onze lokale expertise

Als bedrijf in Den Bosch profiteer je van onze uitgebreide kennis van de lokale arbeidsmarkt. Wij begrijpen de unieke uitdagingen en kansen in deze regio en gebruiken die kennis om de beste kandidaten voor jouw bedrijf te vinden. Een goed voorbeeld hiervan is onze samenwerking met een lokaal technisch bedrijf, waar we succesvol gespecialiseerde ingenieurs hebben geworven. In de zorgsector hebben we meerdere zorgprofessionals geplaatst bij een zorginstelling, waardoor de kwaliteit van zorg aanzienlijk verbeterde. Onze lokale expertise zorgt ervoor dat we snel en effectief kunnen inspelen op de uitdagingen van jouw bedrijf. 

 

Zien is geloven: bekijk onze klantverhalen

Onze klantverhalen spreken voor zich. Lees de ervaringen van bedrijven die met ons hebben samengewerkt en ontdek hoe wij hen hebben geholpen om de juiste talenten aan te trekken.

Waarom kiezen voor Novabé als recruitment expert in Den Bosch?

Wij geloven in een persoonlijke aanpak en staan voor nauw contact met onze klanten. We leren jouw bedrijf goed kennen om de beste match te vinden.

Dankzij onze uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt in Den Bosch, kunnen wij snel en effectief de juiste kandidaten werven.

Of je nu op zoek bent naar werving en selectie, interim recruitment of consultancy, wij hebben de diensten die jij nodig hebt.

Onze gestructureerde en efficiënte werkwijze zorgt voor een succesvol wervingsproces en de beste kandidaten.

 

Wij houden je altijd op de hoogte van de voortgang en zijn duidelijk over onze werkwijze en kosten, zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

recruitment proces

Onze visie op recruitment

Bij Novabé zijn we gepassioneerd over het vinden van de juiste match. In ondernemend Nederland horen we vaak de uitspraak: “Goed personeel vinden is moeilijk.” Wij zien dit anders. Onze ervaring leert dat de juiste match dichterbij is dan je denkt. We geloven dat elk bedrijf unieke behoeften heeft en dat er voor elke positie een perfecte kandidaat is. Door onze persoonlijke benadering en lokale expertise weten we deze match keer op keer te realiseren.

Recruitment uitbesteden? Wij staan voor je klaar

Ons recruitment bureau in Den Bosch staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van goed personeel. Of je nu op zoek bent naar een specialist in de techniek, een zorgprofessional, of een interim recruiter, wij hebben de kennis en middelen om jouw ideale kandidaat te vinden. Recruitment uitbesteden aan Novabé betekent dat je profiteert van onze ervaring, lokale expertise en persoonlijke benadering. Neem contact op en wie weet heb je binnenkort de juiste match gevonden.

MicrosoftTeams-image-4

Our purpose is to build solutions that remove barriers preventing people from doing their best work.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)