Novaboost aanvragen
NOVABE

Leadgeneratie bedrijf: succesvol leads genereren met Novabé Kopiëren

Business Background screen interface

Leadgeneratie bedrijf: succesvol leads genereren met Novabé

Op zoek naar een manier om meer klanten binnen te halen? Dat is precies waar Novabé goed in is. Wij zijn experts in leadgeneratie, en we maken het makkelijk voor je. Maar wat betekent dat eigenlijk, leadgeneratie? Laten we het simpel uitleggen.

Waarom Novabé?

Jouw resultaat = ons succes

Meer rendement

Behaal meer rendement in minder tijd

Wat is Leadgeneratie?

Stel je voor, je hebt een kraam op de markt. Je wilt dat mensen stoppen, kijken wat je te bieden hebt, en uiteindelijk iets kopen. Leadgeneratie is het online versie hiervan voor je bedrijf. Een ‘lead’ is iemand die interesse toont in wat je doet of verkoopt. Het kan iemand zijn die een formulier invult op je website, belt naar aanleiding van een advertentie, of een e-mail stuurt om meer informatie te vragen.

In de B2B (business-to-business) sfeer gaat het vaak om bedrijven die interesse tonen in jouw diensten of producten, bijvoorbeeld een restaurant dat interesse heeft in jouw groothandel in biologische producten.

In de B2C (business-to-consumer) wereld gaat het meer om individuele klanten, zoals iemand die informatie zoekt over het kopen van een nieuwe fiets bij jouw fietsenwinkel.

Innovators in de AI revolutie
Meer resultaat in minder tijd
Resultaat = ons succes

Outbound en inbound leadgeneratie strategieën

Er zijn twee hoofdwegen om leads te genereren: outbound en inbound.

Outbound lead generatie is als jij naar klanten toe gaat. waarbij je proactief de klanten ongevraagd benaderd. Je roept eigenlijk naar iedereen in de hoop dat de juiste persoon het hoort. Een praktijkvoorbeeld is een koude mailcampagne waarbij je een promotie stuurt naar een lijst van potentiële klanten.

Inbound  lead generatie draait om klanten naar jou laten komen. Dit doe je door interessante content te maken, zoals blogs, die mensen zelf vinden als ze zoeken naar informatie. Bijvoorbeeld, je schrijft een blog over de voordelen van biologisch eten, en een restauranteigenaar leest dit tijdens zijn zoektocht naar leveranciers.

Bij Novabé gebruiken we een mix van beide strategieën. We kijken wat het beste werkt voor jouw bedrijf. Soms is dat meer roepen, soms is dat meer lokken. Wat het ook is, we zorgen ervoor dat de juiste mensen jouw kant op komen.

Marktonderzoek uitbesteden

Hoe genereren jullie leads?

Bij Novabé pakken we leadgeneratie veelzijdig aan. We zetten technologie slim in om jouw verkoop- en wervingsproces te automatiseren. Dit doen we bijvoorbeeld met automatiseringstools die naadloos integreren met LinkedIn en andere sociale media kanalen. Maar daar blijft het niet bij. We durven ook de telefoon op te pakken voor koude acquisitie of slimme social selling strategieën toe te passen. Ons doel? Jouw salespijplijn vullen met leads die echt waarde toevoegen.

Leads omzetten naar klanten: omzet binnenhalen

Een lead vangen is één ding, maar we zijn er pas echt als die lead verandert in omzet. Want uiteindelijk draait het daarom: keiharde euro’s. Bij Novabé begrijpen we dit als geen ander. Daarom stoppen we niet bij het genereren van leads. We helpen je door het hele proces, van het eerste contact tot het sluiten van de deal. Zo zorgen we samen dat die waardevolle leads ook echt klanten worden.

Kwalitatieve leads met behulp van Novabé

Dankzij onze ervaring in verschillende branches weten we precies hoe we kwalitatieve leads kunnen genereren. Of het nu gaat om 20 tot 30 belafspraken per maand of meer, wij draaien onze hand er niet voor om. Maar de echte vraag is: hoeveel leads kan jij aan? Bij Novabé zorgen we ervoor dat je niet alleen meer leads krijgt, maar ook dat elke lead de potentie heeft om een succesvolle klant te worden.

Samen naar succes

Nu je weet hoe we bij Novabé te werk gaan, ben je misschien benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen. Wil je je salespijplijn vullen met kwalitatieve leads of hulp nodig hebt bij het omzetten van die leads naar echte klanten? Wij staan voor je klaar. Hoe kunnen we jouw bedrijf helpen groeien?

Laten we het gesprek aangaan. Deel je uitdagingen met ons en samen vinden we de weg naar succes.

MicrosoftTeams-image-4

Veelgestelde vragen over leadgeneratie bij Novabé

Leadgeneratie is het proces van het aantrekken en omzetten van vreemden en prospects naar iemand die interesse heeft getoond in jouw bedrijf’s producten of diensten.

Novabé gebruikt een mix van geavanceerde automation tools, persoonlijke benadering via koude acquisitie, en slimme social selling strategieën om kwalitatieve leads te genereren die echt bij jouw bedrijf passen.

 

Absoluut. Wij hebben ervaring met het genereren van leads in zowel de B2B als B2C markten en passen onze strategieën aan op basis van jouw specifieke behoeften en doelgroep.

Inbound strategieën trekken klanten aan via content, SEO, en social media, terwijl outbound strategieën actief op zoek gaan naar potentiële klanten via koude acquisitie, e-mails, en advertenties.

We gebruiken gedetailleerde analytics en tracking tools om elk aspect van de campagne te monitoren, van klikken en conversies tot aan uiteindelijke verkoop, zodat we het succes nauwkeurig kunnen meten en waar nodig bijsturen.

We evalueren en optimaliseren voortdurend onze strategieën. Als leads niet converteren, onderzoeken we waarom en passen we onze aanpak aan om de conversieratio te verbeteren.

Resultaten kunnen variëren, maar meestal zie je binnen enkele weken tot maanden na de start van de campagne een toename in gekwalificeerde leads.

Ja, wij werken graag samen met jouw team om onze leadgeneratie inspanningen te integreren met je bestaande marketingstrategieën voor een naadloze aanpak.

Zeker. We stemmen onze leadgeneratie strategieën af op jouw specifieke doelmarkt, of dat nu B2B, B2C, of beide is.

Neem contact met ons op via onze website of bel ons direct. We beginnen met een kennismakingsgesprek om jouw behoeften te begrijpen en hoe we deze het beste kunnen invullen.

Our purpose is to build solutions that remove barriers preventing people from doing their best work.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)